Nytt på gång!

Har lite nya planer, lite av en tvärvändning kan man säga.. mmm kan no bli rektut bra! hehe
Meeeen je säg ittna meir förns närmar inpå.

Bella kom i onsdags... ja en vecka sen. SÅÅÅ Gött, massa mys blev de å nån djup natt konversation. De gillar vi. Torsda kväll satt vi uppe å glodde på Tv, je, Bella o Bella(hunden)... Ett tu tre är nån på döra. Bella hunden skäller såklart så je gå å ska lyssna hocken da ä. hmmm
Bella: -Vem äre?
Jag: -Felicia!??!??
(Kände igen rösten men fatta som inte hur de kunde va hon)
Bella: -Va?
Jag: -Min syster........
(Fattar fortfarande inte)
Står kvar välldi länge å ser sjuuukt brydd ut.... Går ner.. (Måste se om jag hört rätt)

Jo där står hon! hehe i hallen å mongo flinar:)
Tog å blåste upp hon å Ida. Jiihooo
Så jag har haft mina bästigaste hjärtan hemma i helgen!haha hur gött som helst!

Blev massa svamp plock dessa dagar, ett å annat glas vin och min efterlängtade KRÄFTSKIVA! YES! Har sarva te endann kräftskivan i jaaaa sen i fjol iaf. Vart inge kräftor då.. :(
Så svamp paj å kräftor i lördas innan vi for te Ola i Vemdalen å partade, å sen Huskey.
Hade välldi trevligt, träffade massa folk som man int sett på ett tag. Fick en och annan ehh ja... skum/annorlunda kommentar om mig å Bella... el ja från skumma folk kanske man ska säga.. Sånna som inte sagt halv 7 till me sen de vart slut med Ante men nu uppenbarligen duger de. Jaja klarar mig utan isf...

Har klurat på vad jag ska gö med håret å... Är lur på en lite nyigare fripp...
hmm ja va tycker ni?
Kort? Typ lika som nu? Färg?
Let me know!!
Tycker de är så sjukt kul å förnya se.. de väx ju ut för tusan:) hihi

Nä nu blir orgasm tema på Fråga Olle! hehe

Tjing


Höst

Hösten är ju djävulska vacker ändå. Tänkte på de när ja åkte heim från Svensta i jonst. Såg ett träd som påminde me om ett kort jag har från när jag å Sara va på Nya Zeeland, check it out:



Visst är de vackert?! :) Jag på bilden för övrigt, har funderat på att förstora de. Så vackert med färgerna å river'n i bakgrunden. Nu skiner solen å... må nog ta en prommis med Mr B.. kolla lite på naturen. En sorts meditation de där för mig.
Två dagar te Bella kommer så... imorn kan ja säga te na på lurn: - Me syns imorga! hihi GÖTT! Behöver en dos av kärlek känner jag nu... el typ 10! Har hamna i ett litet down... så jobbigt... Jaja nu går je ut.

Tandläkarn...

Va te tandläkarn ida, men höua man ä ju som nervklen varje gång.. även som 25 åring:) Men mest för å få skäll öve snusningen! Haha
-Du har inte funderat på å sluta?!?!!
-Ehh jo... många gånger! he...he..
Jaja de gick bra, inga konstigheter i enhenn truten.
Sen blev de, Ica, Systemet å Dollars. Man jet ju som på varenda ställe när man väl ä iväg.. leisamt. For därefter te Erika. Blev bjuden på lunch, vi uppdaterade å drack kaffe. Smula lite på go pöjken å! haha riktig goding. Hade välldi trevlit. Angelica kom å joina oxå för en kopp. Sen hem å iväg på svamp plock, ME LIKE! hihi de ä ju så förbenat rolen. Man ha svårt å slita se. Erika bjöd me på hmmm ja nå Spa hemparty tjofräs som va nu ikväll men hann int mä de. Få bli next time, Tack igen för inbjudan iaf! :)

Kollar på Idol nu å laddar hem lite filmer. Har fundera på vilken såpa je skulle kunna tänka me å va mä i.... Hmm ja Farmen kanske.. men dä gå ju int nu länger, eljest hade ja no sökt. Hade vare skoj å va där med en massa lipgloss bruttor som inte vet halvsju om en ko typ. :)

Nu äre bara 1 v te Bella kommer.. längtar nå sjuuuuukt mycke efter na nu. Pussas å Kramas..
Nedräkningen har börjat...igen! ;)

Ledig imöra å freda, kanske ska kolla över mina stuff lite mer tes flytten.. Börjar dra ihop se för dä å hihi
Näääämen tack för ikväll då.
Puss o Hej

Tack! :)

Vill tacka alla er som skrev kommentarer till förra inlägget. Det känns så skönt å höra att många är positiva och stöttar mig i det här. Känns ju lite tungt emellanåt men som en god vän sa idag så tar det ett tag innan folk vant sig vid tanken och typ att -Men Tea du bryr dig väll inte om vad folk säger. Har du ju inte gjort förrut?! Haha Sant! Men den här "grejen" är ju som liiite större än nått annat jag sagt, gjort elle vad man ska säga. Har en bra magkänsla iaf. De känns som framtiden är ljus på många sätt. :)

Igår efter jobbet hjälpte jag el Papo med älgköttet. Nån öl och wirre blev det med;) Mysigt att få lite egen tid med honom, är inte så ofta. Känns som att vi inte ens behöver prata så mycket (men de gjorde vi) bara man får va ilag lixom. Somnade sen välldi gott, lite smått sallongs;)



Idag har de int hänt sa mye... Ola o Matilda kom å hälsa på. Vi va ut på täckta å lekte mä hunnan hehe Hon ä ju för skön endann ongen. Skulle köra lite trix mä Balder å ja allihop. -SITT FINT!!! Gallskriker typ.. 20 ggr! Tills nån av oss sa: -ehhh ja han sitter nu Matilda. haha
-Ok, varse go!



Trix!



När man ser Balder så här med ett barn så ser ja verkligen att hmmm ja han är rätt stor! hihi Tänker ju inte på de så ofta, man ä ju van. Bella hunden däremot ä rätt liten:)



Bus o lite Mys!



Lille Grimm börjar bli Stor!



Go fisen! :)

Nu blire sängen. Nighty Night pau deck.


Funderingar

Har funderat mycke på en sak...
Mig och Bella
Sen jag tog steget och berättade om Bella för familjen och mina vänner har jag haft dom här funderingarna. Vet inte hur jag själv skulle göra. Har inte varit i den situationen. Eller jo en av mina bästa vänner, när hon berättade för mig att hon va/är bisexuell för några år sedan. Min reaktion då var typ -Ok, haru nån tjej? :)
Hon reagerade i stortsett likadant när jag berättade för henne. Fast inte lika entusiastiskt.. Mer som att -Jaha... Till min stora besvikelse haha Ville ju nån sorts reaktion! Meeen nä de va som inget speciellt med det.
Men nu till funderingarna. Jag har inte berättat för människor som inte är mig nära, det fixas ju genom rykten iaf. Har berättat om någon frågat vem Bella är...?
- Min flickvän.
Sen kan de ha kommit nån följdfråga men i 9 ggr av 10 så gör det inte det. OCH då är det människor som känner mig mer el mindre bra som frågat.
WHY?!
Är då min fråga/fundering.
Hade det varit en kille ja då jävlar hade det varit 20 frågor!
Namn, ålder, jobb, vart kommer han ifrån, hur träffades ni, hur länge har ni träffats?? mm mm mm
Jo det är ju klart det är en stor skillnad med tanke på att jag inte haft nån tjej förrut och att själva grejen med att jag är bisexuell också är nytt men ändå... Det stör mig. Jag trodde att människor i min omgivning vänner, arbetkamrater osv kände sig vad ska jag säga.."trygga" med mig och skulle känna att det inte är nå konstigheter lixom. Fråga på!!! Jag blir glad! Vem vill inte berätta om sin nya kärlek?? :) Jag är ju inte en helt ny människa. Samma gamla TeA, jag har bara upptäckt en ny "grej" med mig själv.
För vad jag vet är det ingen jag berättat för/svarat som tyckt att det är fel. Så varför ingen fråga?
Hela den här grejen är ny för mig med. Tänk er in i min situation. För det första hade jag inte gått ut och berättat om de så här tvärt om det inte var för att jag är KÄR i Bella och vill vara med henne, HELA tiden! Det ska mycke till kan jag säga innan man tar steget. Man gruvar sig nå otroligt och har ont i magen...
Hur ska Mamma, Pappa, Brorsan, Bästa kompisen ta det?
Å sen ALLA andra!
Jag bor i en liten jävla skit by, med 10 andra små byar runt omkring. RYKTEN!! Sprider sig snabbare än vinden. Man känner att folk tittar på en annorlunda, synar en lixom, som att de förväntar sig se nått annorlunda på mig, en del hejade inte ens direkt efter de va ute.. WHY?!
Nu har ju jag haft tur och dom jag har närmast hjärtat har: vissa tagit det bra, el iaf Ok. Andra har sagt: -Jag visste de!(ehh ok inte jag;)) - Fan va kul att du är kär! (Tack!!:) Det ska ju inte behöva spela någon roll VEM man känner för, så länge den personen är bra för en!)
Dom har accepterat det om jag säger så.
Jag och Bella diskuterade också det här. Hon hade samma funderingar och har varit i samma sits många gånger.. Med att folk blir tysta och sen typ pratar om hasselnötter för att dom blir nervös... el nått..
Skumt...
Ähh nu tappade jag tråden, finns så mkt jag vill skriva men.. ähh
Ja de va vad jag hade i huvet iaf. Vill gärna höra era åsikter, tankar kring det här och liknande situationer.
Å kom ihåg!: Fråga! ;)
Kanske finns nån där ute som vill fråga nått här... som inte vill/kan fråga mig face to face lixom. De ä oxå ok.
Känns skönt att skriva av sig, så mycket som snurrar runt i mitt huvud these days..
Natti natti

Hemma igen..

Kom hem i söndags kväll från Halmstad/Götet. Blev lite sent men de är ju sällan de blir avfärd när man tänkt se. Robin sa 11, jag sa 12.. de blev halv 2... Va inte meningen... jag seeegade inte med flit men ja folk blir sur å bitter ändå.. Jag kan ta den... är ju KÄR så fuck it! :p

Hade super kul iaf. lite trassel vart de ju men de ä som löst nu. Skönt! Fick smules ma syss, träffa alla goa göttttteborgare å pussas mä käringa mi så jag ä nöjd;)

Idag har jag å el Mamo vare å plocka svamp... ehhh ja visste int att dä fanns så inihelvete mä svamp! haha De gick tamefan inte å ta se fram utan å kliva ner. SÅ kul! Blir no te å je se ut nån mer dag. Imöra äre jobb, tisd-lörda. Har kleint mä dagar nästa vecka så ja tog på me lördan extra. Jet ha pluring nu när man ska flytta å kanske jet köpa lite stuff!
Har börjat gilla Lilly Allen skarpt på sistonne.. Fuck you, Not Fair mm. Hon har ju så grymma texter! Gillar de.



Förresten så är jag välldi blond nu! haha Var inte riktigt meningen att de skulle bli SÅ blont, hade inte väntat mig de iaf.

Check it out:



Så... ehh ja vad tycks? :D

Jag å Syrran nu i torsdags.
Va å hälsa på Anton på hans jobb, sen va vi å shoppa på fem:an. Köpte en väska el bag typ å 1 tok snygg chock rosa BH. Jag..ehh. mfl gillade den iaf;)
På kvällen blev det nån öl å massa soffhängs snack. Samma som onsdan typ. I fredags blåste je å Tesso te Halmstad. Där blev de utgång. YES! Fick äntligen dansa til sjysst musik å bara må gött. Hade välldi skoj. Lördan va soft sen utgång men både jag å Bella va schlack så vi for hem å myste ganska fort;)
Om typ 2 v kommer hon hit så man räknar redan dagarna.
Lite kort från Götet:



En stolt Tesso visar upp sina muskler! yeppyepp Jag ä stolt! ;)



Å Halmstad:



Ja nu orkar ja inte hä in nå meir... tar sån tiiid!!!

Nämen om man ska kolla lite på idol då... Hejvejs!

RSS 2.0