Tack! :)

Vill tacka alla er som skrev kommentarer till förra inlägget. Det känns så skönt å höra att många är positiva och stöttar mig i det här. Känns ju lite tungt emellanåt men som en god vän sa idag så tar det ett tag innan folk vant sig vid tanken och typ att -Men Tea du bryr dig väll inte om vad folk säger. Har du ju inte gjort förrut?! Haha Sant! Men den här "grejen" är ju som liiite större än nått annat jag sagt, gjort elle vad man ska säga. Har en bra magkänsla iaf. De känns som framtiden är ljus på många sätt. :)

Igår efter jobbet hjälpte jag el Papo med älgköttet. Nån öl och wirre blev det med;) Mysigt att få lite egen tid med honom, är inte så ofta. Känns som att vi inte ens behöver prata så mycket (men de gjorde vi) bara man får va ilag lixom. Somnade sen välldi gott, lite smått sallongs;)



Idag har de int hänt sa mye... Ola o Matilda kom å hälsa på. Vi va ut på täckta å lekte mä hunnan hehe Hon ä ju för skön endann ongen. Skulle köra lite trix mä Balder å ja allihop. -SITT FINT!!! Gallskriker typ.. 20 ggr! Tills nån av oss sa: -ehhh ja han sitter nu Matilda. haha
-Ok, varse go!



Trix!



När man ser Balder så här med ett barn så ser ja verkligen att hmmm ja han är rätt stor! hihi Tänker ju inte på de så ofta, man ä ju van. Bella hunden däremot ä rätt liten:)



Bus o lite Mys!



Lille Grimm börjar bli Stor!



Go fisen! :)

Nu blire sängen. Nighty Night pau deck.


Kommentarer
Postat av: Felicia

Fan va ja längtar hem när ja ser sånna bilder!! :(



Å satan va stor å fin GLIIM ha blive :)



Miss U!



Puss

2009-09-16 @ 20:13:36
URL: http://filisia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0