Bus el Godis!!??!!

Brorsans kids va ju här i veckan, gick bus el godis igår. Je o Lisa sminkade flickorna och letade fram kläder till dom. Anna var häxa o Maja pumpa. Nils skulle först int va nå men svira sen om te demon.. hmm med kape o grejer haha sötnosar.

Idag ha jag o syss vare o jobbat på dollars. Daniel ringde igår o hade lite panik så vi ställde upp med våra super krafter;) Sjukt va mkt folk det är på denna affär alltså... 10 min efter öppning kikade jag ut från lagret SHIT! folk all over..


Om Balder... hmmm svårt å förklara.. :)
Har tappa bort pappret så jag kan inte kolla vad de heter heller haha.
MEN så här ligger de till:
Balder är ju alltid lös... en kväll när jag ropade in honom kom han och haltade... tänkte att han nog sträckt sig lite men de blev bara värre. Testade att trycka på högra frambenet som han inte tyngde på och han skrek rätt ut... Ringde vet dagen efter och fick tid på fredagen.. hhhmmm de hände månda kväll..  man blir ju så less menmen. Hos veterinären tryckte hon på alla delar i hela kroppen på honom och tyckte som jag att det satt i skuldran. Röntgade... Jorå mycke riktigt visst vare nå fel... HATAR den där klumpen i magen som lixom kommer som en blixt när dom tittar på en och säger: Vi hittade en "prick" på bilderna som inte ser bra ut.
Hon berättade vad hon trodde de var och sa att hon skulle skicka bilderna till Falun till en specialist där för konsultation och om dom misstänkte samma sak blev det operation DÄR NERE inom 2-3 v. Hon bad mig kolla med försäkrings bolaget så de skulle täcka. Ringde direkt ja kom hem och de gjorde de som tur va!!  1500:- i självrisk  och 20% på övriga kostnader.  Snor dyrt i vilket fall menmen.. (op skulle gå på typ 15 000:- !!)
 Han fick smärtstillande som han har gått på sen dess. I går ringde veterinären, hon hade pratat med Falun och dom sa att jag kan aktivera Balder igen. Han ska forstätta gå på smärtstillande och i mitten av november så har vi en ny röntgen. Resten skrev ja i förra inlägget tror ja..?..

Jaja Grabben äre full fart på nu iaf haha blev överfallen rejält nu när ja kom hem från jobbet! 45 kg hund som hoppar på en :) Godingen min!!

Ikväll? ja du, är bjuden på två förfester i svensta. Sonya o Ida, sen ska dom på Draupner.. meeeennn ja tror jag håller mig till en vit helg jag... Kan ju bli liiiite mkt sprit nästa vecka, å flytta onykter lä ju ta på krafterna haha...

Fan va je skriv... jaja blir väl lite roligare än om sjukdomar nästa gång.

tjingeling

Karros Diesel... du är i mina tankar. Krya på dig sötnos!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0